OVER SASKIA

 

ER ZIT MUZIEK IN ALLES WAT IK DOE


Als eerste zeg ik altijd: 'Er zit muziek in alles wat ik doe!". Ik wil daarmee zeggen dat ik in hart en nieren een zangeres en entertainer ben. Dat zit in mijn DNA. Ik ben ook ceremoniespreker en zelfstandig trouwambtenaar. En ook dat ontzettend graag en met mijn hele... Heerlijk vind ik het om twee geliefden te mogen trouwen!  En ja, ik ben ook zang- en stemcoach. Want daarvoor bezoek jij tenslotte deze site. ;-)

HOE HET BEGON

Mijn zangcarrière begon in de kerk. Als tienermeisje zong ik in een meidengroepje... Ik was me er totaal niet van bewust dat ik talent had en ik wilde zeker geen zangeres worden. Toch ging ik steeds vaker solopartijen zingen. En ik vond het eigenlijk gewoon erg leuk om te doen. Later zong ik als backing vocal in achtergrondkoortjes, ik zong in een jazz-formatie, in gospelgroepen en in een duo. En nu treed ik al jarenlang op als solist.

AND THE WINNER IS....

Saskia bij Holland's Got Talent

In 2013 drong het pas goed tot me door dat mijn talent écht was, ik kon écht zingen. Ik behaalde de halve finale in een talentenshow. Nee, ik heb niet gewonnen, maar er veranderde wel veel voor mij en ik ging mijn eigen koers varen. Nu ben ik één van die bevoorrechte mensen die doet wat ze leuk vindt en leuk vindt wat ze doet. Dat maakt dat ik elke keer weer het gevoel heb dat ik "The Winner" ben!  

MIJN TRAINING

Mijn zangtraining heb ik vooral uit de praktijk.  Aan de Schumann Akademie heb ik de deeltijdstudie lichte muziek gevolgd. Daarna ontwikkelde me verder aan de hand van cursussen, workshops en trainingen op het gebied van de stem en coaching. Samen gaan we er tegenaan om het beste uit jou en je stem te halen.