LESSEN

Zangles is ook voor mensen die meer willen dan alleen zingen in de auto of onder de douche

Iedereen kan zingen!

Ben jij gek op zingen en wil je ontdekken wat je allemaal met je stem kunt? Wil jij een goede zangtechniek en tips om je volume en bereik te vergroten?

wil jij...

- weten wat jouw authentieke zangstem is?

- jouw stem nog beter leren kennen?

- meer plezier beleven aan zingen;

- vooral aan je presentatie en zelfvertrouwen werken;

- trainen voor een auditie of talentshow?

En je instrument om te kunnen zingen heb je altijd bij je

Bepaal voor jezelf welke zangles het beste bij jou past; wil jij even alle ruimte voor jezelf of lijkt het jou het leukst om samen met iemand te zingen?

gewoon lekker zingen

Loop je al een tijdje rond met het idee om zanglessen te gaan volgen? Wil je jezelf eens goed uitdagen, wil je je op een auditie voorbereiden of wil je gewoon lekker zingen?

Welke reden je ook hebt, je bent van harte welkom om bij Zangles-GO lessen te volgen (individueel of in duo’s).

boek een proefles

Een proefles of ook wel kennismakingsles is om te kijken of je het leuk vind en of mijn manier van coachen bij jou past. In deze les zing je een nummer dat jij mooi vindt. Voor mij is het om te kijken hoe jij zingt en hoe je je stem gebruikt. Het is geen auditie, dus geen stress. Mijn doel is om jou te helpen. Met grappige, ontspannende, eenvoudige maar effectieve oefeningen word je zekerder van jezelf en van je stem. Het helpt je de angst om voor anderen te zingen te beheersen. Want tenslotte moet je van zingen gewoon ook lekker genieten!

wat kost het?

Dat is geen overbodige vraag. Wil je weten wat het kost? Klik op de link en lees meer over de tarieven. Met ingang van 1 april 2021 wijzigen de tarieven.

 

Met Zangles-GO kom je verder.

Klik op de link om je aan te melden voor een kennismakingsles

CORONA MAATREGELEN

Het Coronavirus houdt ons allemaal bezig. De berichtgeving en updates van het RIVM worden daarom, ook door mij, in de gaten gehouden en gehanteerd, zodat de lessen op een verantwoorde manier kunnen plaatsvinden.

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb